(version 1.0 2012-01-20)

Viktigt att veta inför din Österlensemester

Kompletterande resevillkor till SRFs villkor samt ordinarie villkorför Nordic Travel/Norden Resor i Skåne AB, Hamntorget 2 ,Box 163, 271 24 Ystad

Vänligen ta del av den kompletterande information till boknings- och resevillkoren som ges här nedan och som gäller vid bokning av hus, stuga eller lägenhet med självhushåll. Vänligen kontrollera också att dina bokningsuppgifter och datum i bokningsbekräftelsen stämmer.

Som uthyrare är vi skyldiga att se till att: Vad har du som hyresgäst för rättigheter? Vad har du som hyresgäst för skyldigheter?

Övrigt
Ditt uthyrningsobjekt är utrustat för självhushåll, så det du behöver ta med är lakan, handdukar och förbrukningsartiklar. Samtliga uthyrningsobjekt är besiktigade av vår personal. En sommarbostad skiljer sig ofta från ditt hem. Inredningen kan vara spartansk. Porslin och bestick är inte alltid av samma sort. Utrustningen är anpassad till det antal personer som är angivna i objektet. Bäddarna kan vara av det enklare slaget. Ni kommer att bo i en ny omgivning med nya ljud. Sommartid kan det i och kring ditt semesterhus förekomma spindelväv, flugor och andra insekter. Det kan uthyraren inte göras ansvarig för. Tänk på att många av hyresobjekten inte tillåter husdjur och att rökning sällan är tillåtet inomhus. Även om både husdjur och rökning är förbjudet betyder detta dock inte att hyresobjektet är allergisanerat.